Taalcursus Spaans voor gevorderden

thuiscursus Spaanse taal niveau B1

Thuisstudie Spaans gevorderden

De cursus Spaans voor gevorderden is een voortzetting van de beginnerscursus Spaans. De hulp van een docent is erg aanbevolen bij uitspraakoefeningen en grammatica. De cursus Spaans voor meer gevorderden is perfect als je goed Spaans wilt spreken. De goedkoopste taalcursus is van Laudius.

Spaans voor gevorderden (B1) (Laudius, 1x€99, 1x€139, 5x€23, 5x€32, 5x€40)
Spaans voor beginners en gevorderden (Laudius, 8x€21 (e-cursus), 8x€30 (met docent), 8x€35 (docent + boek)
Spaans voor gevorderden (NTI, 12x€25, STAP)
Spaans voor gevorderden B1 (NTI, 12x€25, STAP)

De beste taalcursus Spaans. Je kan hoorcolleges volgen en meespelen in online animatiefilmpjes waarbij je eten moet bestellen of andere opdrachten moet uitvoeren. Je stem wordt opgenomen in het filmpje en oefent zoals het in het echt zou gaan. Je wordt opgeleid tot het B2 niveau (gevorderd Spaans) waarbij er de mogelijkheid is om examen te doen voor het officiële Diploma de Español. Dit examen wordt afgenomen in Nederland door Instituto Cervantes.

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen


taalcursus spaans voor gevorderden