De thuisstudie Engels voor beginners is perfect als je nog nauwelijks de taal kent. Het opleidingsniveau op het eind van de taalcursus is A1 (beginners). Je zal in staat zijn om een eenvoudig gesprek te voeren als je op vakantie bent. De begeleiding door een docent kost een klein bedrag extra per maand. De beginnerscursus op B1 niveau is het hoogst. Bij deze thuiscursus kun je examen doen voor het University of Cambridge-diploma als je dit wenst. Examen doen is niet verplicht bij een thuiscursus.

Thuisstudie Engels voor Beginners

De goedkoopste cursus Engels voor Beginners komt van Laudius die een e-cursus heeft voor 99 euro als men in 1 x betaalt. Bij Laudius zijn de hulp van een online docent en papieren boeken extra opties. Hier betaal je enkele tientjes meer voor. Bij NHA kun je soms kiezen tussen hulp van een docent of geen begeleiding.
Engels voor Beginners A1 (Laudius, 1x€99 (e-cursus), 5x€23, 5x€32, 5x€40 (e-cursus+docent+boeken)
Engels voor Beginners A2 (Laudius, 1x€99 (e-cursus), 5x€23, 5x€32, 5x€40 (e-cursus+docent+boeken)
Engels voor beginners (NHA, 1x€189 of 12x€17 0f 12x€21 (met docent)
Engels voor beginners en gevorderden (NHA, 1x€249 of 15x€18, 15x€22 (met docent)
Engels A1 of A2 (NTI, 8x€36 per onderdeel)
HAVO Engels (NTI, 3x€77 of 8x€29, voor officiële landelijke staatsexamen)

cursus Engels voor gevorderden
cursus zakelijk Engels

Het lespakket is compleet met boeken, Mp3’s en inclusief cd’s om de teksten te beluisteren als je niet achter de computer zit. Het pakket bevat goede hulpmiddelen om de uitspraak onder de knie te krijgen zoals animatiefilmpjes en online hoorcolleges. Op het eind van de cursus zit je op niveau B1 en kun je een diploma behalen dat internationaal erkend is (PET).

Examen
Het opleidingsinstituut kan na afloop een certificaat verstrekken of een instituutsdiploma. Deze diploma’s en certificaten zijn altijd tegen meerkosten en zijn niet inbegrepen.

Taalcursus volgen

Bretons voor beginners,
Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen


taalcursus Engels voor beginners