Taalcursus Engels voor beginners

De taalcursus Engels voor beginners is perfect als je nog nauwelijks de taal kent. Het opleidingsniveau op het eind van de opleiding is A1 (beginners). Je zal in staat zijn om een eenvoudig gesprek te voeren als je op vakantie bent. De begeleiding door een docent kost een klein bedrag extra per maand. De beginnerscursus van de LOI is het hoogst en zit op B1 niveau. Bij deze thuiscursus kun je examen doen voor het University of Cambridge-diploma als je dit wenst. Examen doen bij een thuisstudie is nooit verplicht.

Engels voor beginners

Beginnerscursus Engels (Laudius, 6x€32, 6x€38)
Basiscursus Engels voor beginners (LOI, 4x€59)
Engels voor beginners (NHA, 12x€16/€19)
Engels voor beginners en gevorderden (NHA, 15x€18/€20)
Engels voor beginners (LOI, 8x€39)
Engels A1, A2, B1 (NTI, 10x€35)
Engels voor beginners en gevorderden (LOI, 14x€38, erkend diploma of certificaat)
HAVO Engels (NTI, 8x€29, voor officiële landelijke staatsexamen)

Het LOI lespakket is zeer compleet met boeken, Mp3’s en is inclusief 6 cd’s om de teksten te beluisteren als je niet achter de computer zit. Het pakket bevat goede hulpmiddelen om de uitspraak onder de knie te krijgen zoals animatiefilmpjes en online hoorcolleges. Op het eind van de cursus zit je op niveau B1 en kan je een diploma behalen dat internationaal erkend is (PET).

Examen
Het opleidingsinstituut kan na afloop een certificaat verstrekken of een instituutsdiploma. Deze diploma’s en certificaten zijn altijd tegen meerkosten (20-35 euro) en zijn niet inbegrepen in de thuisstudie. Bij de LOI is het ook mogelijk om examen te doen voor een internationaal erkend diploma. De kosten van dit examen zijn wel 142 euro.

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen