De Griekse taal onstond zo’n 4000 jaar geleden. In de thuisstudie cursus Grieks wordt les gegeven in het Nieuwgrieks. Dit is de omgangstaal in het moderne Griekenland en de dagelijkse taal waarmee de Grieken spreken. Het NTI heeft een cursus Grieks van 48 lessen ontwikkeld waarin je de spreek- en luistervaardigheid oefent en op het einde zo’n 1500 woorden kent. De taalcursus van de LOI is erg praktijkgericht. Je kunt online je teksten inspreken en ontvangt daarna gesproken feedback terug. Er is geen specifieke vooropleiding nodig om de thuiscursussen te volgen.
Taal onderweg Grieks (LOI, 1x€57, basiscursus)
Klassiek Grieks (Laudius, €169-€299)
Nieuwgrieks voor beginners (Laudius, €99-€139, zonder docent)
Grieks (Nieuwgrieks) (NHA, 12x€16, 12x€18)
Nieuwgrieks voor beginners (NTI, 12x€21)
Nieuwgrieks (LOI, 10x€46, online inspreken met feedback)

Latijn

De cursus van de NHA bestaat uit 28 lessen en aan het eind van de cursus kun je teksten lezen en verklaren. De cursus Latijn van de LOI is erg afwisselend met oefeningen in spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid.
Latijn voor beginners (Laudius, €169-€299)
Latijn voor beginners (NHA, 12x€20, 12x€32)
Latijn voor beginners (LOI, 10x€47)

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Taalcursus, Grieks, Latijn, cursus, voor beginners