Het Hebreeuws is de taal die in Israël wordt gesproken. Het Klassieke Hebreeuws kent verschillende taalperioden. De oudste vorm is terug te vinden in de Thora (Hebreeuwse Bijbel). In het huidige Israël wordt Modern Hebreeuws gesproken. Deze variant staat ook wel bekend als Ivriet. Met een thuisstudie cursus Hebreeuws voor beginners kunt u zich het Ivriet eigen maken, teksten begrijpen en zich verstaanbaar maken.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig om een van de cursussen te volgen. De LOI heeft en kwalitatieve cursus Hebreeuws waarbij je online woorden kunt inspreken en gesproken feedback terug krijgt van een ervaren docent. Laudius heeft verschillende prijzen. Bij hun kun je kiezen uit een e-cursus met of zonder boeken. Betaal je in 1 x dan heb je de laagste prijs. Bij NHA kun je luister- en spreekoefeningen afspelen op je computer of kopiëren naar je mobiel. Zo kun je je taalcursus leren waar en wanneer het jouw uitkomt.

Hebreeuws voor beginners prijzen:
– Laudius e-cursus : 1x€119 of 4x€34
– Laudius e-cursus + boek : 1x€149 of 5x€34
– NHA e-cursus + boek : 1x€179 of 12x€16
– LOI e-cursus + boek + docent : 10x€69

Hebreeuws voor beginners
Hebreeuws (Laudius, 1x€99 of 1x€149 of 4x€34 of 5x€34)
Hebreeuws (NHA, 6x€29 of 1x€159)
Hebreeuws (LOI, 10x€69)
– Het NTI biedt op het moment geen cursus Hebreeuws aan
Jiddisch voor beginners (Laudius, 1x€99 of 1x€149 of 4x€34 of 5x€34)

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Taalcursus, Hebreeuws, cursus, voor beginners

taalcursus Hebreeuws