Het Hebreeuws is de taal die in Israël wordt gesproken. Het Klassieke Hebreeuws kent verschillende taalperioden. De oudste vorm is terug te vinden in de Thora (Hebreeuwse Bijbel). In het huidige Israël wordt Modern Hebreeuws gesproken. Deze variant staat ook wel bekend als Ivriet. Met een thuisstudie cursus Hebreeuws voor beginners kunt u zich het Ivriet eigen maken, teksten begrijpen en zich verstaanbaar maken.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig om een van de cursussen te volgen. De LOI heeft en kwalitatieve cursus Hebreeuws waarbij je online woorden kunt inspreken en gesproken feedback terug krijgt. Een goedkope cursus Hebreeuws vindt je bij NHA en Laudius. Met digitale geluidsbestanden die ingesproken zijn door native speakers oefen je luister- en spreekoefeningen.

Hebreeuws voor beginners
Hebreeuws (Laudius,€99-€139)
Hebreeuws (NHA, 6x€30)
Hebreeuws (LOI, 10x€70)
– Het NTI biedt op het moment geen cursus Hebreeuws aan

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Taalcursus, Hebreeuws, cursus, voor beginners

taalcursus Hebreeuws