Taalcursus Italiaans voor beginners

Italiaanse taal leren
De thuisstudie cursus Italiaans voor beginners + gevorderden van de NHA duurt 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 lessen per maand. Per les leer je tussen de 3-5 uur. De praktijkgerichte taalcursus bestaat uit 64 lessen verdeeld over lees-, spreek- en schrijfoefeningen. De studieduur varieert tussen de 8-21 maanden (afhankelijk van je studietempo). Bij de LOI is er de gelegenheid om een erkend diploma te behalen (tegen meerkosten). Examen doen is nooit verplicht bij een thuisstudie.

Italiaans voor onderweg (LOI, 1x€57)
Beginnerscursus Italiaans A1 (Laudius, 6x€31, 6x€37)
Beginnerscursus Italiaans A2 (Laudius, 6x€31, 6x€37)
Italiaans voor beginners en gevorderden (NHA, 12x€16/€19)
Italiaans voor beginners (NTI, 12x€31)
Italiaans voor beginners (LOI, 10x€33, Università per Stranieri di Perugia-diploma)
Italiaans voor beginners en gevorderden (LOI, 16x€39, Università per Stranieri di Perugia-diploma)

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Italiaans voor beginners en gevorderden
Laudius heeft twee goedkope taalcursussen Italiaans voor beginners (A1 en A2). Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. De gemiddelde studieduur is 5 maanden. Je beluisterd de audio-oefeningen online of via een CD. De cursus is uitgesplitst in A1 en A2 zodat je op precies het juiste niveau kunt instappen.

Taalcursus LOI met officieel examen
De taalcursus van de LOI bestaat uit een uitgebreid lespakket. Het lesmateriaal bestaat uit boeiende lessen met Mp3 bestanden en 8 cd’s. Je kan online de oefening inspreken en krijgt gesproken feedback terug. Ook maakt het LOI gebruik van animatiefilmpjes waar je online mee kan doen in conversaties. Op het eind van de cursus is er de mogelijkheid om op te gaan voor het examen van Università per Stranieri di Perugia (€120 extra). Het diploma van dit instituut is internationaal erkend en ligt op A2 niveau (beginners+).

Laudius biedt een beginnerscursus aan voor de allerlaagste prijs. De taalcursus bestaat uit 19 lessen. In iedere les wordt de uitspraak en grammatica beoefend en zijn er oefenopgaven om te maken. Er is geen talenkennis nodig om in te schrijven. De gemiddelde studieduur is 5 maanden. De audio oefeningen zijn via MP3 bestanden.


taalcursus italiaans voor beginners

.