Taalcursus Engels voor gevorderden

De thuis cursus Engels voor gevorderden sluit goed aan bij mensen die al een redelijke beheersing hebben van de Engelse taal (VMBO + en HAVO). De prijzen worden sterk bepaald door de kwaliteit van de lessen. De goedkoopste cursus is volledig digitaal en zonder hulp. De beste taalcursus is van het LOI waarbij je examen kunt doen bij de British Council in Amsterdam. Bij de overige opleiders kan je een studieverklaring of diploma verkrijgen.

Cursus Engels voor gevorderden

Internationaal is er een bepaalde standaard afgesproken die aangeeft wat de moeilijkheidsgraad is van een taalcursus. Deze standaard heet voluit: Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). A1 staat voor eenvoudig. Dit zijn de taalcursussen voor beginners. Het hoogste niveau is C2. Op niveau C1 heb je een professionele kennis van de taal en een grote woordenschat. Bij NHA kun je ook kiezen voor geen begeleiding en dit bespaart je 20 euro.
Engels voor gevorderden (NHA, 12x€16 0f 12x€18 of 1x€179 of 1x€199)
Engels voor gevorderden (NTI, 8x€34 of 12x€21 of 16x€17)
Engels voor gevorderden (B2) (LOI, 10x€49)
Engels voor meergevorderden (C1) (LOI, 12x€49)
Engels voor gevorderden en meergevorderden (C1) (LOI, 17x€49)

Zakelijk Engels & Technisch Engels

De thuisstudie Zakelijk Engels (Business English) leert je professioneel Engels te spreken en te schrijven. Een basiskennis van de Engelse taal is wel nodig om de cursus goed te volgen.In de cursus Technisch Engels leert men voornamelijk Engelse vaktermen op het technische vakgebied van energie, internet en elektrotechniek. De cursussen Zakelijk Engels gaan over Business English, bedrijfscorrespondentie, spoedcursus Zakelijke communicatie en Engelse cursussen op HBO niveau.
Bekijk hier alle taalcursussen Zakelijk Engels + Technisch Engels

Engels voor Beginners
Engels voor beginners

Examen doen & studieverklaring
Examens, diploma’s en studieverklaringen zijn altijd exclusief en niet in de thuisstudie inbegrepen. De internationaal erkende examens van het LOI worden bij de British Council in Amsterdam afgenomen en kosten 2 x €192. Een studieverklaring is het goedkoopst en kost doorgaans tussen de €18-€35.

Taalcursus volgen

Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Tags: thuis cursus, thuiscursus, thuisstudie, Engels, beginners, gevorderden, zakelijk
taalcursus Engels voor gevorderden