Taalcursus Engels voor gevorderden

Thuisstudie volgen

De thuisstudie Engels voor gevorderden sluit goed aan bij mensen die al een redelijke beheersing hebben van de Engelse taal (VMBO + en HAVO). De goedkoopste cursus is volledig digitaal en zonder hulp.

Cursus Engels voor gevorderden

Internationaal is er een bepaalde standaard afgesproken die aangeeft wat de moeilijkheidsgraad is van een taalcursus. Deze standaard heet voluit: Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). A1 staat voor eenvoudig. Dit zijn de taalcursussen voor beginners. Het hoogste niveau is C2. Op niveau C1 heb je een professionele kennis van de Engelse taal en een grote woordenschat. Bij NHA kun je ook kiezen voor een thuisstudie zonder begeleiding. Laudius heeft cursussen voor beginners, Business English en technisch Engels.
Engels voor gevorderden (NHA, 12x€18 (e-cursus) 0f 12x€23 (met docent) of 1x€199)
Engels voor gevorderden (NTI, 8x€35)

Zakelijk Engels & Technisch Engels

De thuisstudie Zakelijk Engels (Business English) leert je professioneel Engels te spreken en te schrijven. Een basiskennis van de Engelse taal is wel nodig om de cursus goed te volgen.In de cursus Technisch Engels leert men voornamelijk Engelse vaktermen op het technische vakgebied van energie, internet en elektrotechniek. De cursussen Zakelijk Engels gaan over Business English, bedrijfscorrespondentie, spoedcursus Zakelijke communicatie en Engelse cursussen op HBO niveau.
Bekijk hier alle taalcursussen Zakelijk Engels + Technisch Engels

Engels voor Beginners
Engels voor beginners

Examen doen & studieverklaring
Examens, diploma’s en studieverklaringen zijn altijd exclusief en niet in de thuisstudie inbegrepen.

Taalcursus volgen

Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Tags: thuis cursus, thuiscursus, thuisstudie, Engels, beginners, gevorderden, zakelijk
taalcursus Engels voor gevorderden