Frankrijk vlag

Thuisstudie Frans voor beginners

Taalcursussen voor beginners worden aangeduid met A1 en A2. Gevorderden met B1, B2 en cursussen voor meergevorderden hebben de aanduiding C1. Een diploma halen is niet verplicht bij een thuisstudie. De allergoedkoopste cursus Frans is van Laudius als je in 1 x betaalt. Betaal je een paar euro meer per maand dan krijg je ook hulp van een docent. Laudius heeft een thuisstudie Frans voor Beginners op A1 en A2 niveau. Bij NHA krijgt elke inschrijver een gratis cadeau (vaak een tablet) of korting.

Frans voor beginners A1 (Laudius, 1x€99 of 5x€23, 5x€32, 5x€36)
Frans voor beginners A2 (Laudius, 1x€99 of 5x€23, 5x€32, 5x€36)
Frans voor beginners + gevorderden (NHA, 12x€17 of 12x€21 of 1x€189)
Frans voor beginners (NTI, 10x€27 of 8x€34)

Thuisstudie Frans voor gevorderden

De cursus Frans voor gevorderden van NTI is een mooie opvolger als je al een beginnerscursus hebt gevolgd. Het niveau van de taalcursus ligt op A2/B1. Je kunt na afloop op een goed niveau Frans spreken, verstaan, schrijven en lezen.
Frans voor gevorderden (NTI, 12x€23 of 8x€35)

STAP budget bij thuisstudie
Als je aanvraag voor het STAP-budget is goedgekeurd dan krijg je tot 1000 euro terug per jaar. Heb je een cursus onder de 1000 euro dan kan deze dus gratis zijn!

Thuisstudie Zakelijk Frans

In de Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van NTI leer je zakelijke telefoongesprekken voeren, zakelijke brieven opstellen en hoe je buitenlandse relaties ontvangt. De cursus Zakelijke Communicatie Frans duurt gemiddeld 6 maanden en is inclusief een Memotrainer waarmee je woorden oefent.
Frans spoedcursus zakelijke communicatie (NTI, 2x€116)
Frans zakelijke communicatie (NTI, 6x€43)
Frans Zakelijke Correspondentie (NHA, 12x€14 of 12x€18)

Taalcursus volgen

Thuisstudie, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, Overige taalcursussen


taalcursus volgen