cursus zakelijk engels
De taalcursus Engels (Business English) is opgezet voor zakelijk gebruik. Cursisten leren veel uitdrukkingen, begrippen en woorden die gangbaar zijn in het zakelijk verkeer. De thuisstudie Business English van de NHA is een zelfstudie cursus met verschillende boeken + 12 CD’s. Het NTI heeft een spoedcursus waarin je leert hoe je een afspraak maakt, een offerte opstelt en hoe je buitenlandse relaties begroet. Voor een beginnerscursus Zakelijk Engels is wat kennis van de Engelse taal (basisniveau A2) gewenst.

Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels (NTI, 2x€135)
Zakelijke communicatie Engels (NTI, 6x€50)
Engels zakelijke correspondentie (NHA, 12x€21, 12x€26, 1x€229)
Engels (Business English) (Laudius, 11x€39 (e-cursus), 11x€46 (e-cursus+docent), 11x€51 (e-cursus+docent+boek)
Engels (business English) (NHA, 9x€63 of 1x€519 )

Technisch Engels

Technisch Engels (Laudius, 8x€55 (e-cursus), 8x€65 (e-cursus+docent), 8x€70 (e-cursus+docent+boek)

Engels voor beginners & gevorderden

Engels voor beginners
Engels voor gevorderden
Taalcursussen vergelijken

vraag het STAP-budget aan als je een thuisstudie wilt volgen
De belastingaftrek voor opleidingen en cursussen is gestopt per 1 januari 2022. Ervoor in de plaats kwam het STAP-budget. Als je aanvraag voor STAP-budget is goedgekeurd dan krijg je tot 1000 euro terug per jaar. Heb je een cursus onder de 1000 euro dan kan deze dus gratis zijn! De betreffende cursus moet wel in het scholingsregister staan. Ook moet de cursus begeleid worden door een docent. De thuisstudie Business Engels en Technisch Engels kan in het register staan.

Taalcursus volgen

Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen