Beveiliging en veiligheid

Werken als beveiliger, BOA, security manager of event security officer?

Thuisstudie Beveiliging – MBO beveiliger

Om een baan te vinden is de thuisstudie MBO Beveiliger een prima keus. Het is een wettelijk erkend diploma op MBO-2 niveau waarbij je verplicht stage loopt bij een bedrijf en zo daadwerkelijk mee draait. De perspectieven op een baan als MBO beveiliger zijn voldoende. NTI is de aangewezen keus als je zoekt naar een erkende beveiligingsopleiding. Er zijn MBO opleidingen, cursussen, HBO bacheloropleidingen en korte HBO programma’s. Bij NTI kun je het studietempo zelf bepalen. Studeer je sneller dan betaal je een hogere maandbijdrage.

MBO Beveiliger (NTI, 12x€54, 20x€33, stage lopen, erkend)
MBO Coördinator beveiliging (NTI, 9x€102, 12x€76, 18x€51, stage lopen, erkend)

Thuisstudie beveiliging

De NHA en Laudius bieden goedkope beveiligingsopleidingen aan die kunnen worden afgerond met een erkend SVPB Certificaat Beveiliging. Je moet je hiervoor opgeven bij het exameninstituut. Het Certificaat Beveiliging C is een officieel erkend branchecertificaat. Met dit vervolg diploma verstevig je je arbeidspositie en kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie. De thuiscursus Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) duurt gemiddeld 6 maanden. Met de cursus BOA kan men examen doen voor het officiele BOA-diploma.
Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) (Laudius, 1x€79 of 4x€23, 4x€34, 4x€39)
Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) (NHA, 6x€24, 6x€31)
Buitengewoon Opsporingsambtenaar (NTI, 6x€39)
Basisveiligheid (B-vca) (Laudius, 1x€49 of 3x€19, 3x€26, 3x€30)
Basisveiligheid B-VCA (NHA, 6x€27)
Certificaat Beveiliging B (NHA, 6x€51)
Certificaat Beveiliging B (NTI, 6x€50)
Certificaat Beveiliging C (NHA, vervolgopleiding, 9x€43)
Certificaat Beveiliging C (NTI, 6x€62)
Horecaportier (NTI, 6x€43)

Thuisstudie Internet rechercheren & detective

Er zijn diverse cursussen over digitaal rechercheren, detective en criminologie. Deze opleidingen kunnen vaak worden afgesloten met een diploma van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligings-organisaties (SVPB). De opleiding Digitaal Rechercheur is gemaakt in samenwerking met een recherchebureau. Je leert sporen van cybercriminaliteit te herkennen en op te sporen. Het zijn leuke thuiscursussen om je eens te verdiepen hoe rechercheurs zaken oppakken en oplossen.
Cursussen particulier Onderzoeker, detective en digitale rechercheur

Event Security Officer

Het examen Event Security Officer wordt afgenomen door de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB).
Event Security Officer (NHA, 6x€40)

MBO opleidingen

MBO, beveiliger, opleiding, beveiliging, Buitengewoon opsporingsambtenaar, BOA. Event Security Officer, cursus, Certified Protection Officer, HBO, bachelor MBO 4 opleidingen, MBO opleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, thuisstudie zonder stage, voltijd MBO opleiding, VMBO diploma voor volwassenen, opleiding MBO niveau 4, MBO basisopleiding, kort MBO ICT, thuisstudie MBO niveau 1, MBO certificaten, thuisstudie assistent, Veiligheidstrainingen

thuisstudie met cadeau