Basiskennis boekhouden


Thuiscursus Basiskennis boekhouden (BKB)

In de cursus Basis Boekhouden (BKB) leer je de grondbeginselen van het boekhouden zoals grootboekrekeningen, balans en een verlies- en winstrekening. Het is fijne cursus als je (bijna) geen ervaring ervaring hebt in het boekhouden. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig. Iedereen kan met de basiscursus beginnen. De gemiddelde studieduur is 3 of 4 maanden. Bij de NHA, LOI en NTI kan men na afloop van de thuiscursus opgaan voor het examen van de Nederlandse Associatie. Een diploma van deze stichting is erkend door heel het bedrijfsleven. Examen doen is nooit verplicht bij een thuisstudie. Je kunt ook een certificaat of getuigschrift aanvragen. Bij de LOI kun je ook klassikaal onderwijs volgen. Dit is wel een stuk duurder dan een gewone thuisstudie maar je ontmoet dan persoonlijk je medecursisten en je leraar. Dit werkt stimulerend en verhoogt je kennis.

Elementair Boekhouden (Laudius, 3x€19 of 3x€26 of 3x€37 of 1x€49)
Basiskennis Boekhouden (BKB) (NHA, 4x€26, 1x€99)
Basiskennis Boekhouden (BKB) (NTI, 3x€49, 5x€30, 7x€21)
Basiskennis Boekhouden (BKB) (LOI, 4x€44, 4x€129 klassikaal)

Cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) + Basiskennis Calculatie (BKC)
Deze combinatiecursus bestaat uit boekhouden en calculatie. Je wordt opgeleid voor de erkende examens van de Associatie. Een combinatiecursus is tevens goedkoper dan twee losse cursussen.
Financial assistant (EBH+BKC) (Laudius, 4x€23, 4x€34, 4x€42)
Financial Assistant (BKB en BKC) (NHA, 8x€23, 1x€169)
Financieel Assistent (BKB en BKC) (NTI, 6x€42, 10x€25, 14x€18)
Financieel assistent (BKB+BKC) (LOI, 10x€45, 10x€99 klassikaal)

Basiskennis Calculatie (BKC)

In de cursus BKC leer je meer over kostprijscalculatie, kostensoorten en rekenkundige bewerkingen. Na de cursus heeft men de mogelijkheid om het diploma BKC van de Associatie te behalen.
Basiskennis calculatie (Laudius, 3x€19, 3x€26, 3x€37, 1x€49)
Basiskennis Calculatie (BKC) (NHA, 4x€26, 1x€99)
Basiskennis Calculatie (BKC) (NTI, (3x€45, 5x€27, 7x€19)
Basiskennis Calculatie (BKC) (LOI, 4x€44, 4x€129 klassikaal)

Basisdiploma boekhouden (BDB)

De LOI heeft met het Basisdiploma boekhouden (BDB) een brede administratieve cursus waar je leert over Boekhouden, Calculatie en Handels- en wetskennis. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Met deze thuiscursus wordt je niet opgeleid voor het diploma Basiskennis Boekhouden (BKB) maar ontvang je het LOI-diploma Basisdiploma Boekhouden (BDB).
Basisdiploma boekhouden BDB (LOI, 10x€39)

Basiskennis Loonadministratie

Heb je nog geen administratieve ervaring en heb je interesse in salarisverwerking en administratie? Dan kan de de cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL)een eerste opstap zijn naar een baan op kantoor.
Basiskennis loonadministratie (BKL) (NTI, 3x€45, 5x€27, 7x€19)
Basiskennis loonadministratie (BKL) (LOI, 4x€44, 4x€169 klassikaal)

Praktijkdiploma Boekhouden

Het vervolg van de thuisstudie Basiskennis boekhouden is het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) dat een prima reputatie heeft bij werkgevers. PDB is een opleiding op MBO-4 niveau.

Gerelateerde thuisstudie cursussen

HR opleidingen
MBO basisopleiding zonder stage
MBO opleidingen
Computercursussen

MBO opleidingen

Tags: thuisstudie, basiskennis, boekhouden, BKB, basisopleiding, calculatie, BKC MBO 4 opleidingen, MBO opleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, thuisstudie zonder stage, voltijd MBO opleiding, VMBO diploma voor volwassenen, opleiding MBO niveau 4, MBO basisopleiding, kort MBO ICT, thuisstudie MBO niveau 1, MBO certificaten, thuisstudie assistent


thuisstudie basiskennis boekhouden