Basiskennis boekhouden


Thuisstudie Basiskennis boekhouden (BKB)

In de cursus Basis Boekhouden (BKB) leer je de grondbeginselen van het boekhouden zoals grootboekrekeningen, balans en een verlies- en winstrekening. Het is fijne cursus als je (bijna) geen ervaring ervaring hebt in het boekhouden. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig. Iedereen kan met de basiscursus beginnen. De gemiddelde studieduur is een aantal maanden. Bij NHA en NTI kan men na afloop van de thuiscursus opgaan voor het examen van de Nederlandse Associatie. Een diploma van deze stichting is erkend door heel het bedrijfsleven. Examen doen is nooit verplicht bij een thuisstudie. Je kunt ook een certificaat of getuigschrift aanvragen.

Elementair Boekhouden (Laudius, 3x€19 of 3x€30 of 3x€41 of 1x€79)
Basiskennis Boekhouden (BKB) (NHA, 4x€36, 1x€139)
Basiskennis Boekhouden (BKB) (NTI, 5x€35)

Cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) + Basiskennis Calculatie (BKC)
Deze combinatiecursus bestaat uit boekhouden en calculatie. Je wordt opgeleid voor de erkende examens van de Associatie. Een combinatiecursus is tevens goedkoper dan twee losse cursussen. De goedkoopste cursus is zonder begeleiding. Bij een aanvraag van STAP-budget is begeleiding van een docent een van de voorwaarden.
Financial assistant (EBH+BKC) (Laudius, 4x€23 of 4x€39 of 4x€48)
Financial Assistant (BKB en BKC) (NHA, 8x€31, 1x€229)
Financieel Assistent (BKB en BKC) (NTI, 10x€30)

Basiskennis Calculatie (BKC)

In de cursus BKC leer je meer over kostprijscalculatie, kostensoorten en rekenkundige bewerkingen. Na de cursus heeft men de mogelijkheid om het diploma BKC van de Associatie te behalen.
Basiskennis calculatie (Laudius, 3x€19, 3x€26, 3x€37, 1x€49)
Basiskennis Calculatie (BKC) (NHA, 4x€26, 1x€99)
Basiskennis Calculatie (BKC) (NTI, (3x€45, 5x€27, 7x€19)

Basiskennis Loonadministratie

Heb je nog geen administratieve ervaring en heb je interesse in salarisverwerking en administratie? Dan kan de de cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL)een eerste opstap zijn naar een baan op kantoor.
Basiskennis loonadministratie (BKL) (NTI, 3x€45, 5x€27, 7x€19)

Praktijkdiploma Boekhouden

Het vervolg van de thuisstudie Basiskennis boekhouden is het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) dat een prima reputatie heeft bij werkgevers. PDB is een opleiding op MBO-4 niveau.

Gerelateerde thuisstudie cursussen

HR opleidingen
MBO basisopleiding zonder stage
MBO opleidingen
Computercursussen

MBO opleidingen

Tags: thuisstudie, basiskennis, boekhouden, BKB, basisopleiding, calculatie, BKC MBO 4 opleidingen, MBO opleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, thuisstudie zonder stage, voltijd MBO opleiding, VMBO diploma voor volwassenen, opleiding MBO niveau 4, MBO basisopleiding, kort MBO ICT, thuisstudie MBO niveau 1, MBO certificaten, thuisstudie assistent


thuisstudie basiskennis boekhouden