coach

Thuisstudie Budgetcoach

Als budgetcoach leer je mensen op een verantwoorde manier met geld om te gaan. Het is uiteraard belangrijk dat je makkelijk kan communiceren. Een coach werkt vaak voor gemeenten en woningcorporaties. Door in een vroeg stadium te helpen kunnen schulden onder controle gekregen worden. Als de schuld te groot dan gaan de clienten door naar de schuldhulpverlening. Om in te schrijven voor een thuisstudie Budgetcoach is geen specifieke vooropleiding nodig.

De cursus van Laudius bevat 6 onderdelen waaronder het maken van een financieel overzicht, een persoonlijke administratie en hoe je een eigen praktijk opzet. De thuiscursus is inclusief een examen en diploma.
Budgetcoach (Laudius, 10x€46(e-cursus), €10×57(met docent), 10x€61 (docent+boeken)
Budgetcoach (NHA, 9x€65, 1x€529)
Budgetcoach (NTI, 6x€30)
Professioneel budgetcoach (NTI, 12x€60)
Allround Coach (Laudius, 10x€81(e-cursus), €10×90(met docent), 10x€98 (docent+boeken)
Allround Coach (NHA, 18x€64 of 1x€1049)
Life Coach (loopbaan, burn-out, intercultureel, sport)

Gerelateerde thuisstudie cursussen

Opruimcoach – professional organizer
Ademcoach
Schuldhulpverlening
Personal trainer, fitness docent en massage
Kindercoach
Spiritueel & alternatieve therapie
Cursus psychologie

LOI cursus op HBO niveau
De thuisstudie Budgetcoach van het LOI is erg geschikt voor mensen die werken in de jeugdzorg, daklozenzorg of ouderenzorg. Het LOI zorgt voor een goede begeleiding. Het is zelfs mogelijk om deze cursus klassikaal te volgen. De gemiddelde studieduur is 7 maanden bij een studie van 8 uur per week. Een specifieke vooropleiding is niet vereist maar een HBO-niveau is gewenst.

Professioneel budgetcoach van NTI
Het NTI heeft een compleet en goed pakket samengesteld met mooie lesboeken en een persoonlijke begeleiding door de mentoren. De thuiscursus combineert kwaliteit voor een betaalbare prijs. Er is geen bepaalde vooropleiding nodig om te beginnen met de opleiding.

Voordelige cursus
De cursus Budgetcoach van de NHA bestaat uit 3 onderdelen: Persoonlijke financiën, Praktijkvoering en Coaching. Verder zijn er 10 lessen hoe je het best een eigen zaak kan opzetten. De studieduur is 9 maanden bij een normaal studietempo. Er is geen specifieke vooropleiding nodig. De goedkoopste cursus Budgetcoach komt van Laudius.

cursus life coach