Schuldhulpverlening

Een goedkope cursus schuldhulpverlening komt van Laudius. Het is een helder geschreven cursus met veel extra’s. Er is geen specifieke vooropleiding nodig om de cursus van Laudius te volgen. De gemiddelde studieduur is 12 maanden.

NTI heeft een vakopleiding. De examens van NTI worden afgenomen bij Lindenhaeghe. Deze organisatie is het opleiding- en exameninstituut voor financieel professionals. Cursisten van de thuisstudie cursus van het LOI kunnen examen doen bij het KIWA. Dit instituut houdt toezicht op examenorganisaties en opleidingen van o.a Bedrijfshulpverlener en Basisveiligheid Openbare ruimte, Preventiemedewerker en Arbocoördinator. Met een diploma van een van deze instituten heb je een diploma in handen dat erkend wordt door het bedrijfsleven. Een HBO werk- en denkniveau is gewenst om de thuiscursus goed te volgen.

Schuldhulpverlening (NHA, 8x€41/€54)
Schuldhulpverlening(Laudius, €199-€499)
Vakopleiding Schuldhulpverlener (NTI, 12x€65)
Schuldhulpverlening KIWA (LOI, 12x€88, klassikaal 12x€199)

Korte HBO cursus Schuldhulpverlening

HBO cursus Reclassering (LOI, 1x€329)
HBO cursus Schuldhulpverlening (NTI, 3x€190, erkend certicaat)
HBO cursus schuldhulpverlening (LOI, 2x€339)
HBO cursus Online schuldhulpverlening (NTI, 6x€190, onderdeel van erkende bachelor)

Bewindvoerder

Bewindvoerder (Laudius, €499-€809)
Bewindvoerder (LOI, 10x€94, 10x€174 klassikaal)
Zelfstandig bewindvoerder (LOI, 16x€89, 16x€174 klassikaal)

De thuisstudie cursus schuldhulpverlening van het LOI is gecertificeerd door de onafhankelijke organisatie KIWA. Deze organisatie toetst en keurt bedrijven of ze aan bepaalde (hoge) normen voldoen. De opleiding van het LOI is van hoogstaande kwaliteit en krijgt daarom het Certificaat van Vakbekwaam Schuldhulpverlener. De opleiding vereist geen specifieke vooropleiding. Om de cursus goed te begrijpen is een HBO-niveau wel gewenst. De opleiding kan ook klassikaal gevolgd worden in 9 plaatsen in Nederland. Er zijn ’s avonds 24 bijeenkomsten in de avondopleiding en 12 bijeenkomsten in de dagopleiding. De opleiding telt dr ie modulen die ieder afzonderlijk wordt afgesloten met een examen. De examenkosten zijn exclusief.

Gerelateerde coach cursussen

Budgetcoach
Life coach
Kindercoach


cursus schuldhulpverlening