In de thuisstudie personal trainer (fitness trainer) leer je de anatomie van het lichaam kennen en de trainingsleer. Ook worden er lessen besteed aan kennis van de fitness apparatuur en klantenbegeleiding. De cursussen zijn inclusief gratis praktijkdagen. Hiermee heb je een volwaardig basis diploma in handen om een baan te zoeken als fitnessprofessional. Er is geen speciale vooropleiding nodig. Ook zeer de moeite waard zijn de cursussen Mindfulness, Astrologie en Wereldbeschouwing.

Thuisstudie Personal trainer

Personal Trainer (NHA, 12x€75, 1x€819)

Fitness

Basisopleiding Fitnessinstructeur (NTI, 6x€50)
Fitness Trainer A Basis (NHA, 6x€58, 1x€319)
Fitness Trainer A Branchediploma (NHA, 9x€67, 1x€549)

Massage

Sportmasseur Vakopleiding (NTI, 16x€60)

Mindfullness & coaching

Gezondheidscoach (Laudius, (Laudius, 10x€81 of 10x€90 (e-cursus+docent) of 10x€98 (e-cursus+docent+boek)
Stress en burn-out coach (Laudius, 12x€40 of 12x€47 (e-cursus+docent) of 12x€52 (e-cursus+docent+boek)
Mindfullness
Life coach
Basis Medische Vakken (NTI, 12x€45)

Thuisstudie Fitnesstrainer diploma branchevereniging

De thuisstudie Personal trainer (Fitness trainer) is geschikt voor mensen die graag als persoonlijke trainer willen werken of fitness training willen geven in een zaal. In de module ‘Fitness trainer A’ leer je fitnesstrainingen en hoe je klanten moet begeleiden. In de module ‘Personal trainer’ leer je meer over trainingen en advies. Tevens leer je om leefstijlplannen uit te werken voor je klanten. Als je een voldoende hebt behaald voor de praktijk dag en de stage mag je je aanmelden voor het praktijkexamen.

De cursus van NHA bestaat uit 3 modules. Module een bestaat uit 12 lessen waarin de anatomie van het lichaam wordt uitgelegd. Module twee telt 36 lessen over de voedingsleer. In module drie wordt in tien lessen ingegaan op een eigen zaak runnen. De drie praktijkdagen worden verzorgd op een centrale locatie in Nederland.

Tags: thuisstudie, personal trainer, fitness trainer, docent, leraar, massage, sportmassage, masseur, sportmasseur