Kindercoach

Thuisstudie Kindercoach

De cursus Kindercoach van Laudius bestaat uit 6 onderdelen: Psychologische stromingen, Pedagogiek, Communicatie en gesprekstechnieken, Therapieën, Veel voorkomende stoornissen en Een eigen praktijk. De thuisstudie Kindercoach van Civas duurt 12 maanden en leert u om kinderen en tieners op professionele wijze te begeleiden bij hun ontwikkeling. Erg interessant is de combinatiecursus Opvoedcoach (Kindercoach, Kinderpsychologie en Pedagogiek.

Kindercoach (Laudius, 10x€54 (e-cursus) of 10x€60 (e-cursus + docent) of 10x€65 (e-cursus + docent + boeken)
Kindercoach (NHA, 9x€65 of 1x€529)
Kindercoach (NTI, 6x€105)
Opvoedcoach (Laudius, 15x€52 (e-cursus) of 15x€60 (met docent) of 15x€65 (e-cursus + docent + boeken)

Cursus opvoeding & Pedagogiek

Bij Laudius en NHA kunt u kiezen of u begeleiding wilt van een docent of niet. Zonder hulp en/of boeken wordt de cursus goedkoper.
Kinderen opvoeden (Laudius, 7x€28 (e-cursus) of 7x€37 (e-cursus + docent) of 7x€45 (e-cursus + docent + boeken)
Pedagogiek / Opvoedkunde (NHA, 6x€58 of 6x€58(docent) of 1x€319)
Pedagogiek (Laudius, 7x€29 of 7x€40(met docent), 7x€48(docent+boeken)
Kinderpsychologie (Laudius, 4x€23, 4x€34, 4x€42)
Kinderpsychologie (NHA, 12x€26)
Kinderpsychologie (NTI, 8x €35)
Cursussen psychologie

Coach cursussen

Gewichtsconsulent
Life coach
Budgetcoach

De cursus van de NHA bestaat uit 5 modules: coaching, gesprekstechnieken, ontwikkeling van het kind, opvoedingsproblemen en hoe start je je eigen coachingspraktijk. De opleiding van NTI is uitgebreid. Hoewel er geen vooropleiding vereist is wordt er van uitgegaan dat de cursist een HBO werk- en denkniveau heeft. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a methodieken van coaching, fasen van het coachingstraject, sociale ontwikkeling, problemen signaleren, autisme, faalangst en pesten. Leidse Onderwijs Instelling heeft een opleiding Professioneel Kindercoach. Voor deze opleiding van de LOI is een MBO niveau gewenst. De cursus zelf is op MBO 4 niveau. De cursus is erg geschikt voor ouders, leidsters op een kinderdagverblijf en oppasmoeders.