Fotografie

Heb je een digitale camera en wil je meer weten over de mogelijkheden ervan of ben je benieuwd hoe je betere foto’s kan maken? Dan is een thuisstudie fotografie een goede opstap om hierover meer te weten te komen. De cursusinhoud van omvat o.a cameratechniek, belichting, zwart-wit fotografie, portretfotografie en naaktfotografie.

Thuisstudie fotografie
Cursus fotografie (Laudius, €99 – €199)
Fotografie (NHA, 10 x €24)

Digitale fotografie (en bewerking)

Ben je al wat meer vertrouwd met je digitale camera? Dan is de cursus Digitale Fotografie en Beeldbewerking wellicht interessant om te volgen. Onderdelen van de opleiding zijn dat je de functies van de camera en de basisbeginselen en mogelijkheden van de fotografie beter leert kennen. Ook wordt getoond hoe je foto’s kunt bewerken en archiveren met software. Hoe maak je een goed online fotoalbum? En wat zijn de afdruk mogelijkheden?
Digitale fotografie en beeldbewerking (Laudius, €99 – €229)
Digitale Fotografie en Beeldbewerking (NHA, 6 x €49)
Digitale fotografie (LOI, 8 x €44)
Digitale fotografie (NTI, 12 x €26)
Digitale fotografie en beeldbewerking (LOI, 12 x €27)
Digitaal filmen en videomontage (Laudius, €99 – €249)

Fotograaf worden

Hoe begin je, welke apparatuur heb je nodig, hoe zet je een studio op en hoe bepaal je een prijs? Uiteraard leer je ook om goede foto’s te maken die zich onderscheiden van de gewone standaard foto’s.
Beroepsfotograaf (Laudius, 419 – €549)
Beroepsfotograaf (NHA, 12 x €49)
Beroepsfotograaf (NTI, 12 x €54)
Freelance fotograaf (LOI, 19 x €39)


thuiscursus fotografie

Beginnerscursus fotograferen
Deze praktische thuisstudie fotografie van het LOI is bedoeld voor beginners die eens beter willen fotograferen met een digitale camera. Je leert de basistechnieken van het fotograferen, het bewerken van digitale foto’s en hoe je een mooi fotoalbum samenstelt. De studieduur is 6 maanden en het lesgeld bedraagt €43 per maand.

Spiegelreflexcamera cursus
Deze opleiding van het LOI leert amateurfotografen om betere foto’s te maken met hun spiegelreflexcamera. Onderwerpen die aan de orde komen zijn belichting, lenzen, sluitertijd, diafragma en scherpstellen. Wil je nog meer weten over het onderwerp kijk dan eens naar Beroepsfotograaf. Hierin komt ook het onderdeel Digitale Bewerking voor en is er een module over ondernemen. Hoe kan je geld verdienen aan je zelfgemaakte foto’s?

Meer cursussen

Sieraden maken
Cursus psychologie
Taalcursus Spaans voor beginners
Cateringbedrijf starten
Taartenwinkel beginnen
ICT opleidingen
HR opleidingen
Administratieve opleidingen