Beroepsfotograaf

beroepsfotograaf

Thuisstudie Beroepsfotograaf + praktijkdag

Bij NTI kun je tevens examen doen met een praktijkdag met een voor- en een eindopdracht. Als je deze opdrachten met goed gevolg hebt afgerond en een succesvol ondernemingsplan hebt gemaakt dan ontvang je het NTI-diploma Beroepsfotograaf.
Beroepsfotograaf (NTI, 12x€65, STAP)

Beroepsfotograaf (Laudius)

De cursus Beroepsfotograaf is bedoeld voor mensen die interesse hebben om freelance of zelfstandig te gaan werken. De focus van de cursus ligt dus niet hoe je mooie foto’s maakt maar hoe je met fotografie geld kan verdienen.
Beroepsfotograaf (Laudius, 12x€47 (e-cursus), 12x€52 (e-cursus+docent), 12x€55 (e-cursus+docent+boeken) STAP

Uitgebreide cursus (NHA)

De thuiscursus beroepsfotograaf van NHA.nl telt zo’n 20 modules die steeds een ander onderwerp behandelen. Een aantal topic’s die ter sprake komen zijn hoe maakt je professionele foto’s, huwelijksfotografie, hoe kun je geld verdienen met vakantiefoto’s en hoe kom je aan werk? In een flink gedeelte van de lessen wordt men voorbereid hoe je een eigen zaak moet runnen.
Beroepsfotograaf (NHA, 9x€79, STAP)

Thuisstudie Beroepsfotograaf

Deze uitgebreide combinatiecursus bestaat uit drie modules: Digitale fotografie, Digitale beeldbewerking en Ondernemen. De cursus duurt gemiddeld 19 maanden en is daarmee een stuk langer dan bij andere cursussen over beroepsfotografie. In de module over Digitale fotografie leer je van alles over belichting, zoeker, ontspanner en kleuren. Daarnaast worden er veel tips gegeven waar je op moet letten als je een camera koopt en bij het afdrukken van foto’s. In de Digitale beeldbewerking wordt ingegaan op geavanceerde technieken waaronder het filteren, manipuleren en samenvoegen van foto’s. In de module Ondernemen krijg je les over hoe je een webshop opzet of als ZZP-er een bedrijf start. Er wordt geen diploma afgegeven maar cursisten kunnen wel een verklaring ontvangen.

Gerelateerde cursussen

Fotografie
Fotoshop en beeldbewerking
Digitaal rechercheur
Mode maken en ontwerpen


goedkope thuiscursus