je eigen cateringbedrijf beginnen?

Laudius heeft de goedkoopste thuiscursus Je eigen cateringbedrijf beginnen. De thuisstudie is vooral interessant voor hobbykoks die geld willen verdienen met het opzetten van een cateringbedrijfje. Ook mensen die al in de horeca werkzaam zijn en een leuke bijverdienste willen hebben kunnen van de e-cursus leren. Onderdelen in het lespakket zijn o.a hoe ziet de markt er uit, prijs- en portiebepaling, producten en inkoop en hoe maak je een offerte of contract? Belangrijk is de menuplanning: welk eten ga jij straks serveren? Aziatisch, Europees, Tapas of Hollandse kost?
Je eigen cateringbedrijf beginnen (Laudius, 10x€36(e-cursus), 10x€45(e-cursus+docent), 10x€51 (e-cursus+docent+boeken)

Cateraar worden

De thuisstudie Cateraar van de NHA is een complete cursus waarbij cursisten professionele catering-vaardigheden leren. Hoe zet je een eigen cateringbedrijf op. Wat moet je daar allemaal voor doen? In de andere cursus Bijzonder Koken wordt veel aandacht besteed aan koken, bakken, braden en recepten. Welk lekker eten maak je bij bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis en Oud- en Nieuw?
Cursus Cateraar (NHA, 9x€65 of 1x€529)
Bijzonder koken (NHA, 14x€23 of 1x€299)

vraag het STAP-budget aan als je een thuisstudie wilt volgen
De belastingaftrek voor opleidingen en cursussen is gestopt per 1 januari 2022. Ervoor in de plaats kwam het STAP-budget. Als je aanvraag voor STAP-budget is goedgekeurd dan krijg je tot 1000 euro terug per jaar. Heb je een cursus onder de 1000 euro dan kan deze dus gratis zijn! De betreffende cursus moet wel in het scholingsregister staan. Ook moet de cursus begeleid worden door een docent. De thuisstudie Start je eigen cateringbedrijf (Laudius) en Cateraar (NHA) kunnen in het register staan.

Amateurkoks

De cursus Koken en bakken voor amateurkoks leert je om bijzondere gerechten op tafel te zetten. De volgende onderdelen komen aan bod: basis kooktechnieken, bonbons maken, gisting en zelf wijn maken, korstdeeg- en grilltechnieken, bindmiddelen, slow food & slow cooking, amuse, tapas, hapjesbuffet, luxe koekjes en taarten. De uitgebreide cursus is inclusief een gratis kookboek.

Opleidingen en cursussen

Taartenwinkel beginnen
Thuiskapper en haarstyling
Webwinkel starten
Tuin ontwerpen en tuinieren


hobbycursus