je eigen cateringbedrijf beginnen?
Laudius heeft de goedkoopste thuiscursus ‘Je eigen cateringbedrijf beginnen’. De thuisstudie cursus is vooral interessant voor hobbykoks die geld willen verdienen met het opzetten van een cateringbedrijfje. Ook mensen die al in de horeca werkzaam zijn en een leuke bijverdienste willen hebben kunnen van de e-cursus leren. Onderdelen in het lespakket zijn o.a de cateringbranche (hoe ziet de markt er uit?), prijs- en portiebepaling, producten en inkoop, menuplanning en hoe maak je een offerte of contract? De gemiddelde studieduur is 9 maanden bij een gewoon studietempo. Er is de mogelijkheid om een open-boekexamen af te leggen.
Je eigen cateringbedrijf beginnen (Laudius, 1x€319 of 10x€36, 10x€43, 10x€45)

Cateraar worden

De thuisstudie Cateraar van de NHA is een compleet studiepakket waarbij cursisten professionele catering-vaardigheden leren. Allerlei aspecten van de catering worden behandeld. Verder veel informatie en tips zoals hoe start je een broodjesservice op? De cursusprijs is alleen met begeleiding van een docent. De papieren thuisstudie wordt compleet in 1 zending naar je toegestuurd zodat jezelf het studietempo kan bepalen. Er is geen speciale vooropleiding nodig.
Cursus Cateraar (NHA, 12x€41)
Bijzonder koken (NHA, 14x€21)

Cateringbedrijf beginnen

De catering cursus van het LOI bestaat uit de onderdelen ‘Cateringbedrijf’ en ‘Starten als ZZP’er’. Behalve kooktechnieken, product- en warenkennis leren cursisten ook hoe je je cateringsbedrijf organiseert op het gebied van inkoop, binnenhalen van opdrachten en administratie. De gemiddelde studieduur van deze cursus is 8 maanden (8 uur per week) zodat het goed gecombineerd kan worden met een baan. Er is geen bepaalde vooropleiding nodig.
Cateringbedrijf starten (LOI, 8x€69)
Koken en bakken voor amateurkoks (LOI, 10x€33)

Opleidingen en cursussen

Taartenwinkel beginnen
Professioneel weddingplanner (LOI, 12x€55)
Thuiskapper en haarstyling
Webwinkel starten
Tuin ontwerpen en tuinieren


hobbycursus