Webwinkel starten

Je eigen webshop beginnen

Laudius heeft de laagste prijs als je zoekt naar een thuisstudie webshop starten. Een aantal onderdelen zijn: Voorbereiding, Ontwerp, Opzet, Realisatie, Assortiment en leveranciers, Administratie en Marketing. De studieduur van de webwinkel cursus is 4 tot 7 maanden afhankelijk van je studietempo. Hulp van een docent is aanbevolen. Je hebt dan iemand om zaken na te vragen als je het niet voldoende begrijpt.
Eigen webshop starten (Laudius, 4x€23 (e-cursus), 4x€39 (+docent), 4x€48 (e-cursus + docent + boeken)
Eigen Webshop Starten (NHA, 5x€50 of 1x€229)
Webwinkel starten (NTI, 4x€45)

Webshop starten NHA
De NHA heeft een praktische thuiscursus webshop starten waarin je leert hoe je een succesvolle webshop begint. Het is niet alleen een kwestie van bouwen maar ook hoe richt je hem in? Hoe beheer je de webshop en hoe doe je de promotie? De thuisstudie cursus wordt in één zending thuis gestuurd. Zo kan je zelf bepalen hoe hoog je studietempo is.

Webwinkel starten NTI
In deze praktijkgerichte cursus van de NTI leer je hoe je een succesvolle webshop start. Je leert over marketingvormen, webwinkelsoftware & hosting, het bestelproces, contentmanagement, wettelijke eisen en verplichtingen en de inzet van social media. Je kan na afloop een certificaat aanvragen.

Webshop starten
De cursus webwinkel starten is kwalitatief erg goed en bestaat uit drie modules: Marketing voor webshops, Webdesign en Schrijven voor het web. Er is geen examen verbonden aan de opleiding. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig. De gemiddelde studieduur is 7 maanden.

Gerelateerde cursussen en opleidingen

Met WordPress een website maken
Sieraden webshop beginnen
Computer en internet
ICT thuiscursussen
Taartenwinkel beginnen
Eigen bedrijf beginnen


cursus webwinkel starten