Webwinkel starten

Laudius heeft de laagste prijs als je zoekt naar een thuisstudie cursus webwinkel starten. Een aantal onderdelen zijn: Voorbereiding, Ontwerp, Opzet, Realisatie, Assortiment en leveranciers, Administratie en Marketing. De studieduur is 5 maanden bij een gemiddeld tempo. Men kan een open-boekexamen behalen van Laudius. Hulp van een docent is aanbevolen. Je hebt dan iemand om zaken na te vragen die je niet voldoende begrijpt. Het totale lesgeld bedraagt tussen de €159-€189 inclusief de hulp van een docent en een diploma.
Eigen webshop starten (Laudius, 5x€31, 5x€38)
Eigen Webshop Starten (NHA, 10x€18.50)
Webwinkel starten (NTI, 9x€22)
Je eigen webshop starten (LOI, 7x€40)

Webwinkel starten LOI
De LOI cursus webwinkel starten is kwalitatief erg goed en bestaat uit drie modules: Marketing voor webshops, Webdesign en Schrijven voor het web. Er is geen examen verbonden aan de opleiding. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig. De gemiddelde studieduur is 7 maanden.

Webshop starten NHA
De NHA heeft een praktische thuiscursus webwinkel starten waarin je leert hoe je een succesvolle webshop begint. Het is niet alleen een kwestie van bouwen maar ook hoe richt je hem in? Hoe beheer je de webshop en hoe doe je de promotie? De thuisstudie cursus wordt in één zending thuis gestuurd. Zo kan je zelf bepalen hoe hoog je studietempo is.

Webwinkel starten NTI
In deze praktijkgerichte cursus van de NTI leer je hoe je een succesvolle webshop start. Je leert over marketingvormen, webwinkelsoftware & hosting, het bestelproces, contentmanagement, wettelijke eisen en verplichtingen en de inzet van social media. Je kan na afloop een certificaat aanvragen.

Gerelateerde cursussen en opleidingen

Met WordPress een website maken
Sieraden webshop beginnen
Computer en internet
ICT thuiscursussen
Taartenwinkel beginnen
Eigen bedrijf beginnen


cursus webwinkel starten