HBO opleidingen NTI

een thuisstudie van NTI: erkende cursussen op MBO- en HBO niveau

HBO opleidingen NTI

Het NTI heeft hoogwaardige opleidingen van een goede kwaliteit met een gunstig prijsniveau. Je zou daarom het NTI kunnen plaatsen tussen twee andere thuisstudie opleiders: de LOI en de NHA. NTI biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er: HBO Bachelor opleidingen, HBO Associate degrees, korte HBO-programma’s, basisopleidingen en hobby- en taalcursussen.
Een aantal populaire opleidingen zijn:
Bedrijfseconomie,
SPD Bedrijfsadministratie,
Bedrijfskundige Informatica,
Commerciële Economie,
Bedrijfskunde MER,
Personeelsmanagement,
Small Business en Retailmanagement,
Communicatie,
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening,
Hbo Pedagogiek,
Hbo Toegepaste Psychologie
Rechten

HBO klassikaal

De klassikale hbo opleidingen zijn bedoeld voor mensen die extra studie begeleiding willen.
Cursisten kunnen 1-2 keer per maand klassikaal college volgen op een locatie in de buurt. De volgende opleidingen van het NTI zijn klassikaal te volgen: Bedrijfseconomie, Voeding en Diëtetiek, Counseling, Bedrijfskunde MER, Commerciële economie, Toegepaste Psychologie, Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, Integrale Veiligheid, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Associate degree & korte HBO opleidingen

Een Associate degree is een opleiding van twee jaar met een wettelijk erkend getuigschrift (NVAO accreditatie). Ad-opleidingen zijn in nauw overleg met het bedrijfsleven ontwikkeld. Het NTI heeft 5 HBO Associate degrees: Accountancy, Financieel management, Jeugdwerker, Kinderopvang, Welzijn en zorg voor ouderen.
– Associate degree
– Korte HBO-opleidingen

Basisopleiding

Mensen die twijfelen of het HBO wel wat voor hen is of niet de vereiste vooropleiding hebben kunnen zich opgeven voor een oriëntatietraject. Er zijn 19 verkorte opleidingen bij het NTI met een studieduur tussen de 6-12 maanden.

Gerelateerde thuisstudie cursussen

HBO opleidingen LOI