Houdt jij van inkoop, distributie, supply chain management, expeditie, productieplanning, voorraadbeheer, duurzaam ondernemen of quality management? Dan kan een thuisstudie logistiek wel eens een goede keus zijn. De baankansen van een opleiding logistiek zijn goed op het moment. De economie draait op volle toeren en bedrijven hebben gekwalificeerd personeel nodig. Het management zorgt voor een goede organisatie van de voorraad, distributie en de inkoop.

Logistiek medewerker & teamleider

Als medewerker ben je actief in een magazijn of warehouse. Je werkt met hef- en reachtrucks en houdt de administratie van de uit- en ingaande goederen bij op een computer. De teamleider geeft leiding op de werkvloer aan een groepje logistieke medewerkers. NTI heeft een volledige opleiding MBO Logistiek teamleider met stage lopen bij een erkend leerbedrijf. Als expeditie medewerker kun je doorgroeien tot expediteur waarin je meer verantwoordelijkheden hebt.

Logistiek medewerker (NHA, 8x€37 of 1x€269)
Basisopleiding Logistiek teamleider (NTI, 6x€97)
Logistiek teamleider (NHA, 12x€38 of 1x€419)
MBO Logistiek teamleider (NTI, 24x€111, 36x€74, wettelijk erkend, stage)
Planner Wegtransport (NHA, 1x€509, 12x€47)

Logistiek management

De logistiek management medewerker werkt op kantoor en houdt zich bezig met de goederenstroom in het bedrijf. Het werk is grotendeels met de computer. Er is geen specifieke vooropleiding nodig maar een vooropleiding op HAVO/MBO niveau is gewenst.
Logistiek management (NHA, 1x€469 of 12x€43)

Facility management

Facility management zijn de ondersteunende werkzaamheden in het bedrijf. Je kunt dan denken aan huisvesting, schoonmaak, beveiliging, catering en logistiek.
Facility Management (NHA, 1x€379 of 6x€69)

Supply Chain Management

Het Supply Chain Management zorgt ervoor dat er een goede samenwerking is met de afnemers en leveranciers.
Supply Chain Management (NHA, 1x€419, 8x€58)

CCV Chauffeursdiploma
CCV Chauffeursdiploma

HBO opleidingen, MBO opleidingen, MBO basisopleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, cursus MS Office, HR opleidingen, Korte HBO cursussen, taalcursussen

opleiding logistiek