netwerk lan party

Netwerkbeheerder

Een netwerkbeheerder ziet toe op het onderhoud en beveiliging van het netwerk, intranet en internet.
Voor de basisopleiding is geen vooropleiding vereist en er is geen stage.
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder (NHA, 10x€91 of 1x€829)

Medewerker beheer ICT MBO-3

NHA heeft een basisopleiding Medewerker Beheer ICT op MBO-3 niveau. Je zorgt als medewerker voor de installatie van hard- en software en ziet toe op het onderhoud. Om in te schrijven voor een basisopleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De basisopleiding is zonder stage lopen.
Basisopleiding Medewerker beheer ICT (NHA, 1x€729 of 8x€100)

ICT beheerder MBO-4

Een ICT beheerder zorgt ervoor dat alle computers en randapparatuur op het netwerk goed functioneren. Ook houdt de ICT beheerder toezicht wie gebruik maakt van het systeem. Heeft de opleiding met je (toekomstig) beroep te maken dan kunnen de studiekosten van de belasting worden afgetrokken.
Basisopleiding ICT beheerder (NHA, 1x€829 of 10x€91)

MBO Basisopleiding Medewerker ICT

Deze thuisstudie is ideaal voor mensen die beginnen in het ICT-vak en meer willen weten over zaken als Windows, Office, hardware en software. De thuiscursus van de NHA maakt je wegwijs in de ICT begrippen zodat je weet waarover gepraat wordt. NTI heeft een basisopleiding ICT van 6 maanden maar ook een MBO-2 opleiding van 16 maanden met stage lopen bij een bedrijf.
Basisopleiding Medewerker ICT Support (NTI, 6x€75)
Medewerker ICT (NHA, 6x€134 of 1x€729)
Medewerker ICT Support (NTI, 16x€80, stage)

Big Data

Je hebt er vast wel eens over gehoord: Big Data. Het analyseren van grote hoeveelheden informatie kan de verkopen bij bedrijven enorm stimuleren. Het beroep Big Data analist ligt erg goed in de arbeidsmarkt. Laudius heeft een uitgebreide cursus samengesteld waarmee je het Big Data Foundation certificaat kunt behalen. Examen doen is nooit verplicht bij een thuisstudie, je kunt ook gewoon meedoen en kennis krijgen over dit fascinerende onderwerp. Een vooropleiding op HAVO-, VWO- of MBO-4 wordt aangeraden om deze Big Data opleiding te volgen.
Big Data (Laudius, 14x€40 of 14x€48 (e-cursus+docent) of 14x€52 (e-cursus+docent+boek)

vraag het STAP-budget aan als je een thuisstudie wilt volgen
De belastingaftrek voor opleidingen en cursussen is gestopt per 1 januari 2022. Ervoor in de plaats kwam het STAP-budget. Als je aanvraag voor STAP-budget is goedgekeurd dan krijg je tot 1000 euro terug per jaar. Heb je een cursus onder de 1000 euro dan kan deze dus gratis zijn! De betreffende cursus moet wel in het scholingsregister staan. Ook moet de cursus begeleid worden door een docent. De thuisstudie Mediabeheerder, ICT Support en Big Data kan in het register staan.

ICT thuisstudie (zonder stage)

Kort MBO ICT
Webdesigner cursussen
Professioneel webdesign opleidingen

opleidingen ict netwerkbeheerder