netwerk lan party

Netwerkbeheerder & Expert IT Systems and Devices

Een netwerkbeheerder ziet toe op het onderhoud en beveiliging van het netwerk, intranet en internet.
De volledige opleidingen MBO ICT beheerder, MBO Netwerk- en Mediabeheerder en MBO Medewerker beheer ICT zijn een tijdje geleden vervangen voor de opleiding MBO Expert IT systems and devices. Deze volledige thuisstudie duurt 24 maanden en is inclusief een stage. De opleiding kan goed gecombineerd worden met een baan en/of gezinsleven. De stage is pas later in de opleiding nodig en kun je parttime of fulltime invullen. De volledige opleiding met stage is wettelijk erkend. Je ontvangt een officieel MBO diploma. De basisopleiding duurt korter en is zonder stage. Het niveau van de basisopleiding ligt lager dan de volledige opleiding. Voor de basisopleiding is geen vooropleiding vereist.
Basisopleiding Netwerk- en Mediabeheerder (NHA, 1x€749 of 12x€69)

Medewerker beheer ICT MBO-3

NHA heeft een basisopleiding Medewerker Beheer ICT op MBO-3 niveau. Je zorgt als medewerker voor de installatie van hard- en software en ziet toe op het onderhoud. Om in te schrijven voor een basisopleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De basisopleiding is zonder stage lopen.
Basisopleiding Medewerker beheer ICT (NHA, 1x€649 of 12x€59)

ICT beheerder MBO-4

Een ICT beheerder zorgt ervoor dat alle computers en randapparatuur op het netwerk goed functioneren. Ook houdt de ICT beheerder toezicht wie gebruik maakt van het systeem. Heeft de opleiding met je (toekomstig) beroep te maken dan kunnen de studiekosten van de belasting worden afgetrokken.
Basisopleiding ICT beheerder (NHA, 1x€749 of 12x€69)

MBO Basisopleiding Medewerker ICT

Deze thuisstudie is ideaal voor mensen die beginnen in het ICT-vak en meer willen weten over zaken als Windows, Office, hardware en software. De thuiscursus van de NHA maakt je wegwijs in de ICT begrippen zodat je weet waarover gepraat wordt. NTI heeft een basisopleiding ICT van 6 maanden. Deze cursus kan in 6 – 9 termijnen betaald worden.
Basisopleiding ICT (NTI, 6x€56, 9x€37)
Medewerker ICT (NHA, 12x€59 of 1x€649)
Basisopleiding Medewerker ICT Support (NTI, 6x€60 of 9x€40)

Big Data

Je hebt er vast wel eens over gehoord: Big Data. Het analyseren van grote hoeveelheden informatie kan de verkopen bij bedrijven enorm stimuleren. Het beroep Big Data analist ligt erg goed in de arbeidsmarkt. Laudius heeft een uitgebreide cursus samengesteld waarmee je het Big Data Foundation certificaat kunt behalen. Examen doen is nooit verplicht bij een thuisstudie, je kunt ook gewoon meedoen en kennis krijgen over dit fascinerende onderwerp. Een vooropleiding op HAVO-, VWO- of MBO-4 wordt aangeraden om deze Big Data opleiding te volgen.
Big Data (Laudius, vanaf €499 of 14x€40)

ICT thuisstudie (zonder stage)

Kort MBO ICT
Webdesigner cursussen
Professioneel webdesign opleidingen

opleidingen ict netwerkbeheerder