webdesign cursus

Webdesign cursussen op MBO/HBO niveau

Met een thuisstudie professioneel webdesigner leer je website ontwerpen en beheren. Er is voor deze opleidingen geen specifieke vooropleiding nodig.
Vakopleiding Webdesigner (NTI, 10x€45)

Webdesign beginnerscursus

Webdesign voor beginners (Laudius, 5x€23 (e-cursus) of 5x€36 (e-cursus+docent)
Webdesign (NHA, 9x€30, 9x€37(met docent), 1x€249)
Webdesigner (NTI, 8x€30)

Website Developer

Een Front end Developer ontwikkelt de voorkant van een website. Je zorgt ervoor dat alles werkt zoals het menu dat uitklapt of dat alles netjes op het scherm staat. De homepage moet zowel op een monitor als op een mobiel goed te lezen zijn. De voorkant is wat de bezoeker ziet. Een Back-End Developer zorgt voor het niet zichtbare gedeelte van de website. Ben je een Full Stack Developer dan zorg je voor zowel de voor- als achterkant.
Front-end Developer (NHA, 12x€81, 1x€879)
Back-End Developer (NHA, 12x€82, 1x€899)
Full Stack Developer (NHA, 12x€147, 1x€1579)

vraag het STAP-budget aan als je een thuisstudie wilt volgen
De belastingaftrek voor opleidingen en cursussen is gestopt per 1 januari 2022. Ervoor in de plaats kwam het STAP-budget. Als je aanvraag voor STAP-budget is goedgekeurd dan krijg je tot 1000 euro terug per jaar. Heb je een cursus onder de 1000 euro dan kan deze dus gratis zijn! De betreffende cursus moet wel in het scholingsregister staan. Ook moet de cursus begeleid worden door een docent. De meeste cursussen Sieraden maken staan niet in het scholingsregister. De thuisstudie Webdesigner en Developer kan in het register staan.

Thuisstudie Webdesigner Professioneel

Een wettelijk erkende thuisstudie webdesign is geaccrediteerd door de NVAO. De opleiding staat in het CROHO register waarin alle wettelijk erkende opleidingen staan van het hoger onderwijs in Nederland. Dit is de HBO bachelor Communication and Multimedia Design (36 maanden) en de Associate degree Media Design (24 maanden). Je ontvangt na afloop een officieel erkend getuigschrift. Een Associate Degree ligt op het niveau MBO-4/HBO bachelor en is praktijkgericht.

Thuisstudie ICT opleidingen

Software Developer (NHA, 12x€76, 1x€829)
Virtual Assistant (Laudius, 12x€66 (e-cursus) of 12x€75 (e-cursus+docent) of 12x€82 (e-cursus+docent+boek)
ICT opleidingen van 3-6 maanden
ICT opleidingen


thuisstudie webdesign