Online marketing

NIMA A, communicatie manager, zoekmachine, HBO marketing

Online marketeers zijn tegenwoordig veelgevraagd. De thuisstudie Online Marketing is geschikt voor iedere marketeer die zich verder wil ontwikkelen op het internet. Je ontvangt doelgericht lesmateriaal over email marketing, RSS, viral, affiliate, banner- en video advertising, mobile-, opportunity- en vertical marketing, onderzoek en analyse. Een bepaalde vooropleiding is niet noodzakelijk maar een thuisstudie online marketing goed te begrijpen is een opleiding op HAVO/MBO niveau wel gewenst.

Online marketing & Zoekmachine Marketing

De uitgebreide cursussen online marketing zijn vooral bedoeld als je weinig tot geen kennis hebt over dit onderwerp. Men leert o.a hoe een online marketingplan opgesteld wordt, vital marketing, zoekmachinemarketing, affiliate marketing, SEO en de marketingmodellen. In de thuisstudie Search Engine Advertising (SEA) leert men hoe adverteren in Google werkt. Er is geen vooropleiding nodig om een cursus te volgen.
NIMA Basiskennis Online Marketing (NTI, 6x€31, 8x€23)
Online marketing (NHA, 9x€39 of 1x€319)
Online marketing (NTI, 6x€68, 9x€46)
Zoekmachine Marketing (NHA, 9x€44 of 1x€359)
Marketing- en reclamepsychologie (Laudius, 1x€319 (e-cursus), 10x€36, 10x€43, 10x€48 (e-cursus + docent + boeken)

Social media marketing

Reclame maken via de social media kan heel effectief zijn. De NTI heeft een expert cursus in social media waarbij je een erkend hbo certificaat kunt behalen. Onderwerpen zijn o.a social media-applicaties, mobile marketing, CRM en social media, KPI’s en meetbaarheid en social media tools. De expert opleiding is inclusief 3 praktijkbijeenkomsten en een webinar.
Social media (NHA, 1x€289, 10x€32)
Social media expert (NTI, 6x€205)

Basisopleiding marketing

In de basisopleiding leer je over producten, markten, diensten, detailhandel, prijs- en distributiebeleid en e-marketing. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig.
Basiskennis marketing NHA, 1x€186 of 8x€26)
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie (NTI, 6x€66)

NIMA Marketing A & Communicatie A

De autoriteit in Nederland op het gebied van marketing, communicatie en sales is organisatie NIMA (onderdeel van de Associatie). Een diploma van de NIMA wordt erkend door het gehele bedrijfsleven. Als je een opleiding in de marketing wilt volgen dan is dit een prima cursus. Het digitale examen kan op diverse plaatsen in Nederland worden afgenomen.
NIMA Marketing A (NTI , 9x€42, 12x€31)
NIMA Communicatie A (NTI , 9x€45, 12x€33)

MBO opleiding marketing + stage

Met deze twee opleidingen behaal je een wettelijk erkend marketing diploma op MBO 4 niveau. Het heeft dezelfde waarde als een opleiding aan een dagschool. Stage lopen is inclusief en kan gecombineerd worden met je huidige baan als deze baan aansluit bij de opleiding.
MBO opleiding Medewerker marketing en communicatie (NTI, 20x€50, 24x€41)

Thuisstudie volgen

Computercursussen
HR & HRM cursussen