Online marketing

NIMA A, communicatie manager, zoekmachine, HBO marketing

Online marketeers zijn tegenwoordig veelgevraagd. De thuiscursus Online Marketing zijn geschikt voor iedere marketeer die zich verder wil ontwikkelen op het internet. Je ontvangt doelgericht lesmateriaal over email marketing, RSS, viral, affiliate, banner- en video advertising, mobile-, opportunity- en vertical marketing, onderzoek en analyse. Een bepaalde vooropleiding is niet noodzakelijk maar een thuisstudie online marketing goed te begrijpen is een opleiding op HAVO/MBO niveau wel gewenst.

Communicatie Manager

De goedkoopste keus is de cursus Communicatie Manager van Laudius en NHA. Deze cursussen maken je wegwijs over strategie, planning, communicatieplan, marketing- en concerncommunicatie. Je kunt een instituutsdiploma halen of een certificaat. Een vooropleiding is niet vereist.
Communicatie Manager (Laudius, 1x€169, 7x€37, 7x€40, 7x€45)
Communicatie Manager (NHA, 1x€259 of 12x€24)

Basisopleiding marketing

In de basisopleiding leer je over producten, markten, diensten, detailhandel, prijs- en distributiebeleid en e-marketing. Een bepaaldevooropleiding is niet nodig.
Basiskennis marketing NHA, 1x€186 of 8x€26)
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie (NTI, 6x€66)
Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie (LOI, 6x€74, 6x€269 klassikaal)

NIMA Marketing A & Communicatie A

De autoriteit in Nederland op het gebied van marketing, communicatie en sales is organisatie NIMA (onderdeel van de Associatie). Een diploma van de NIMA wordt erkend door het gehele bedrijfsleven. Als je een opleiding in de marketing wilt volgen dan is dit een prima cursus. Het digitale examen kan op diverse plaatsen in Nederland worden afgenomen (€275). De LOI biedt een Marketing A cursus aan en deze wordt afgesloten met een LOI diploma.
NIMA Marketing A (NTI , 9x€42, 12x€31)
NIMA Communicatie A (NTI , 9x€45, 12x€33)
Marketing A (LOI, 6x€89,6x€149 klassikaal)

MBO opleiding marketing + stage

Met deze twee opleidingen behaal je een wettelijk erkend marketing diploma op MBO 4 niveau. Het heeft dezelfde waarde als een opleiding aan een dagschool. Stage lopen is inclusief en kan gecombineerd worden met je huidige baan als deze baan aansluit bij de opleiding.
MBO opleiding Medewerker marketing en communicatie (NTI, 20x€50, 24x€41)
MBO opleiding Medewerker marketing en communicatie (LOI, 24x€75, 24x€149 klassikaal)

Online marketing & Zoekmachine Marketing

De uitgebreide cursussen online marketing zijn vooral bedoeld als je weinig tot geen kennis hebt over dit onderwerp. Men leert o.a hoe een online marketingplan opgesteld wordt, vital marketing, zoekmachinemarketing, affiliate marketing en de marketingmodellen.
Online marketing (NHA, 1x€299 of 9x€37)
Online marketing (NTI, 9x€44)
Online marketing (LOI, 9x€54)
Marketing- en reclamepsychologie (Laudius, 1x€319, 10x€36, 10x€43, 10x€48 )
Zoekmachine Marketing (NHA, 9x€41)
Google AdWords (NTI, 4x€115)

Social media marketing

Reclame maken via de social media kan heel effectief zijn. De NTI heeft een expert cursus in social media waarbij je een erkend hbo certificaat kunt behalen. Onderwerpen zijn o.a social media-applicaties, mobile marketing, CRM en social media, KPI’s en meetbaarheid en social media tools. De expert opleiding is inclusief 3 praktijkbijeenkomsten en een webinar.
Social media (NHA, 1x€289, 10x€32)
Social Media (LOI, 5x€99)
HBO Social media (LOI, 3x€279)
Social media expert (NTI, 6x€205)

HBO cursussen marketing

De HBO cursussen zijn erg geschikt om je CV te versterken en/of je kennis te verdiepen. Het Kort HBO programma SEO- en SEA-expert van NTI duurt 6 maanden en leert je alles over het vak online marketeer. .Bij de cursus Strategisch marketing management kan men examen doen voor NIMA B1/2.
HBO cursus Marketingcommunicatie met multimedia (LOI, 2x€279)
HBO cursus Online marketing (LOI, 3x€279)
HBO cursus Strategisch marketing management (LOI, 3x€279)
HBO cursus Marketing accountability (LOI, 3x€279)
HBO cursus SEO- en SEA-expert (NTI, 6x€145)
HBO cursus Online Marketing (NTI, 6x€195)


cursus online marketing