Portugees leren

De Portugese taal is een van de grootste talen ter wereld. Het is de officiële taal in 9 landen. Ongeveer 260 miljoen mensen spreken Portugees. Het grootste land waar Portugees gesproken wordt is Brazilië dat 209 miljoen inwoners heeft. In Portugal wonen 10 miljoen mensen. In de loop van de tijd zijn er wel behoorlijke verschillen ontstaan in het Portugees dat in Brazilië wordt gesproken en de taal in Portugal. Brazilianen hebben dan ook moeite om het officiële Portugees te verstaan. Als je Portugees leren wilt moet je dus rekening houden of je naar Portugal gaat of naar Brazilië.

Portugees leren

Zowel bij de LOI, NTI, NHA en Laudius kan men terecht voor een taalcursus Portugees en/of Braziliaans Portugees. Een thuisstudie heeft als voordeel dat men de cursus in het eigen tempo kan volgen en niet gebonden is aan vaste tijdstippen. Het goedkoopst zijn de taalcursussen van Laudius en NHA. Bij de LOI en NTI kan men uitspraak oefeningen online inspreken waarna men snel gesproken feedback terugkrijgt van de docent. Geen van de opleiders biedt een cursus Portugees voor gevorderden aan.

Portugees voor beginners (A1) (Laudius, €99-€199)
Braziliaans Portugees voor beginners (Laudius, €99-€139)
Portugees (NHA, 12x€16/€18)
Braziliaans Portugees voor beginners (LOI, 10x€29, online inspreken met feedback docent)
Portugees voor beginners (LOI, 10x€39, online inspreken met feedback docent)
Portugees voor beginners (NTI, 12x€21, online inspreken met feedback docent)

Taalcursus volgen

cursus Engels voor beginners, cursus Engels voor gevorderden, zakelijk Engels, Taalcursus Spaans voor gevorderden, Taalcursus Spaans voor beginners, cursus Italiaans voor beginners, cursus Frans, cursus Nederlandse taal, cursus Duits, cursus Turks, cursus Hebreeuws, Arabische taalcursus, cursus Grieks en Latijn, alle taalcursussen

Taalcursus, cursus, Portugees leren, Braziliaans Portugees, Portugal, Brazilië

taalcursus spaans voor beginners