Op zoek naar opleidingen in de gemeente Haarlemmermeer? In onderstaand overzicht staan de hogescholen, het MBO beroepsonderwijs, trainingen, cursussen, deeltijd- en bedrijfsopleidingen. De gemeente heeft zo’n 146.350 inwoners en de grootste plaats is Hoofddorp (73.000 inwoners).

Hogeschool Haarlemmermeer
De dichtstbijzijnde hogeschool is in buurgemeente Haarlem. Inholland Haarlem heeft 16 HBO opleidingen. Drie ervan zijn deeltijdopleidingen: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Leraar Basisonderwijs (Pabo).
Adres: Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem
—————————–
Haarlem mbo
Het Nova College heeft 4 vestigingen in Hoofddorp met opleidingen in de bouw, installatietechniek en sport. In buurgemeente Haarlem zijn 11 vestigingen.
Adres: Hoofddorp
Thuisstudie MBO opleidingen (met/zonder stage)
MBO basisopleiding zonder stage
Korte MBO opleidingen
Basisopleiding MBO ICT
—————————-
MBO College Airport
Het MBO College biedt 28 opleidingen voor beroepen in de luchtvaart, luchthaven en toerisme. Dit jaar zullen er ruim 3500 studenten zijn. Enkele opleiding aan het college zijn steward / stewardess, luchthavenlogistiek, vliegtuigtechniek, luchthavenbeveiliging en bij de facilitaire dienst.
Adres: Opaallaan 25, 2132 XV Hoofddorp vlakbij Luchthaven Schiphol
Stewardess
—————————-
WijkLeerbedrijf Hoofddorp
Opleidingen in de thuiszorg, horeca en de facilitaire dienstverlening. Cursisten lopen 2-3 dagen per week stage van 9.00 tot 16.30 uur.
Adres: Raadhuisplein 1, 2132 TZ in Hoofddorp
Logistiek en facility management
Taalcursussen
—————————-