Eenvoudig een goedkope website maken

Wil jij ook een eigen website die weinig kost en die eenvoudig te onderhouden is? WordPress is software dat (bijna) standaard op een hostingpakket wordt geïnstalleerd. Je hebt alleen een naam voor je website nodig (een domeinnaam) + een goedkoop hostingpakket. Een hostingbedrijf zorgt ervoor dat jouw website op het internet komt te staan. Er zijn honderden hostingbedrijven in Nederland. Op het hostingpakket is er de mogelijkheid om WordPress te installeren. Deze software maakt automatisch onderdelen voor je website aan zonder dat jij moeilijke programmeertaal hoeft te kennen of te leren. Je moet alleen vertrouwd zien te geraken met WordPress. In het programma zitten meer dan 2000 (gratis) thema’s waaruit je kan kiezen hoe jouw site/blog er straks uit ziet.

WordPress (NTI)

NTI heeft een kwalitatieve cursus WordPress ontwikkeld die je leert werken met alle functionaliteiten van het programma. In de mooi uitgevoerde lesboeken staan veel praktische tips in hoe je een leuke website zelf kan maken. Via het internet maak je contact met de docent en je medestudenten. Oefenopgaven, webinars en video’s vindt je in de online leeromgeving. De cursus kan ook in 4-8 maanden geleerd worden afhankelijk van je studietempo. Er is geen speciale vooropleiding nodig. Na afloop is het mogelijk om een studieverklaring aan te vragen.
WordPress site maken (NTI, 8x€47)

WordPress site maken (NHA)

In de gebruiksvriendelijke thuiscursus van de NHA worden allerlei begrippen uitgelegd. Je leert zo stapsgewijs hoe je een goede website leert maken. Een voordeel bij de NHA is dat je de complete cursus in één zending thuis ontvangt. Je kan dus zelf je studietempo bepalen. Heb je vragen over een bepaald onderdeel dan kan je die online stellen aan je persoonlijke docent. Als cursist van NHA kan je ook ervaringen uitwisselen op het Studentenplaza waar medecursisten dezelfde cursus volgen. De gemiddelde studieduur van de WordPress cursus is 5 maanden bij 4 lessen per maand. Er is geen vooropleiding nodig. Men kan na afloop een Getuigschrift aanvragen.
Cursus WordPress site maken (NHA, 5x€54/€65)

Gerelateerde thuiscursussen

Webwinkel starten
Professioneel webdesigner opleidingen
Webdesigner cursussen
Sieraden webshop beginnen
Computer en internet
ICT thuiscursussen