beleggen

Thuisstudie beleggen voor beginners (Laudius)

De cursus Beleggen voor Beginners is ideaal als je geen financiële achtergrond heeft. In rustige stappen wordt uitgelegd hoe aandelen werken en hoe men verantwoord kan beleggen zonder veel kans op grote verliezen. Een goedkope cursus is er vanaf 99 euro.
Beleggen voor beginners (Laudius, 1x€99 of 1x€159 of 5x€36 of 5x€47)

Beleggen voor beginners (NHA)

In deze complete cursus wordt geleerd hoe je fundamentele- en technische analyses maakt. Door de risico’s goed in te schatten is er meer kans op winst. Met een goede belegging kan het lesgeld van de thuisstudie alweer terug verdiend worden. Inclusief begeleiding door een beleggingsexpert.
Cursus beleggen (NHA, 12x€22)

Cursus beleggen(LOI)

Ook het LOI heeft een kwalitatieve thuisstudie beleggen voor beginners. Er is geen bijzondere opleiding nodig om de lesstof te begrijpen. Een opleiding van VMBO/MAVO is voldoende. Met deze beginnerscursus beleggen is men beter in staat om risico’s in te schatten. Men leert over aandelen, derivaten, beleggingsfondsen, trackers, garantie- en indexfondsen, obligaties en manieren van sparen.

Blockchain fundamentals

Wil je meer weten over cryptovaluta en de werking van blockchain dan zijn de twee onderstaande cursussen de moeite waard. HBO Blockchain fundamentals is onderdeel van de erkende HBO-bachelor Informatica. Voor beide cursussen is geen specifieke vooropleiding vereist.

Crypto & bitcoin
Starten met bitcoin kopen voor beginners. Hoe kan je beginnen met het kopen van crypto & bitcoin en waar moet je op letten. Je hoeft geen technische kennis te hebben om een account op te zetten. Beleggen kan vaak al met een paar euro. Geld erop zetten en er af halen gaat via IDEAL.

Nu de rente op het spaargeld is gezakt naar een dieptepunt is het aantrekkelijk geworden om te gaan beleggen. De Nederlandse economie is behoorlijk gegroeid en hiermee zijn de vooruitzichten op een positief beleggingsresultaat toegenomen. De waarde van beleggingen komen in box 3 waar ook spaarrekeningen staan. Men betaalt 1,2% vermogensrendementsheffing over beleggingen. Dit is heel wat minder dan de inkomstenbelasting op uw salaris of uitkering. Risico’s zijn echter nooit uit te sluiten op de beurs. Echter door een thuisstudie cursus beleggen voor beginners te volgen krijgt u wel meer kennis van het onderwerp. U bent daardoor beter in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Thuisstudie cursussen

Computer en internet
ICT thuiscursussen
WordPress site maken
Online marketing
Beroepsopleidingen


erkende thuiscursus volgen