Taalcursus Spaans voor beginners

NHA
De combi Spaans voor beginners + gevorderden van de NHA duurt 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 1 les per week. Per les leer je ongeveer 3-5 uur. Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis. De cursus Spaans voor beginners met begeleiding van een vakdocent kost 12 x €20. De combi beginners + gevorderd is 15 x €22.50.

Taalcursus Spaans voor beginners (NTI)

Deze cursus Spaans voor beginners van het NTI bestaat uit 64 lessen en bestaat uit zowel mondelinge- als schriftelijke lessen. Een ervaren docent begeleidt de studenten, corrigeert huiswerk en beantwoord vragen over de lesstof. De studieduur varieert tussen de 8-21 maanden (afhankelijk van je studietempo). Het lesgeld inclusief korting bedraagt 8 x €32, 12 x €22 16 x €16. Aan het eind van de cursus kun je deelnemen aan het NTI-examen of een certificaat opvragen.

Spaans voor beginners (LOI)
uitgebreid + officieel examen

De beginnerscursus Spaans van het LOI bestaat uit een compleet lespakket inclusief hoorcolleges. Ook kan je meedoen in online animatiefilmpjes waarbij je opdracht krijgt om bijvoorbeeld iets te bestellen in een restaurant of mee te rijden in een taxi. Je wordt opgeleid tot het B1 niveau (halfgevorderd) waarbij er de mogelijkheid is om examen te doen voor het officiele Diploma de Español (Nivel Inicial – B1).

Laudius
De thuiscursus van Laudius bestaat uit 6 onderdelen en duurt 10 maanden bij een gewoon studietempo. Het lesgeld voor deze goedkope e-learning thuisstudie cursus is niet hoger dan €120.

Gerelateerde thuisstudie taalcursus

Spaans voor gevorderden
Italiaans voor beginners
Engels voor gevorderden

online adverteren www.m4n.nl