Taalcursus Italiaans voor gevorderden

NHA
De combi Italiaans voor beginners + gevorderden van de NHA duurt 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 1 les per week. Per les leer je ongeveer 3-5 uur. Je ontvangt de complete cursus in één zending thuis. De cursus Italiaans voor beginners met hulp van een vakdocent is 12 x €20. De combi beginners + gevorderd kost 15 x €22.50.

Italiaans voor gevorderden (LOI)
uitgebreid + officieel examen

De cursus Italiaans voor gevorderden (LOI) bestaat uit een compleet lespakket met animatiefilmpjes waar je in mee kan spelen en hoorcolleges. Na afloop kun je deelnemen aan een officieel examen. Het diploma van dit instituut is internationaal erkend en heeft niveau B2 (A1/A2 is beginners, B1/B2 gevorderd en C1/C2 vergevorderd). Om goed deel te nemen aan deze taalcursus op B2 niveau is het gewenst dat je al wat kennis van de Italiaanse taal hebt.

Italiaans voor beginners en gevorderden
Het LOI heeft ook een thuiscursus Italiaans voor beginners en gevorderden. Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. De gemiddelde studieduur is 16 maanden en het lesgeld bedraagt 16 x € 38. Je kunt examen doen voor zowel de beginnerscursus als voor gevorderden. Het totale examengeld bedraagt zo’n €120. De examens zijn internationaal erkend.

NTI & Laudius

Het NTI en Laudius hebben geen gevorderden cursus Italiaans.