Taalcursus Italiaans voor beginners

NHA

De thuisstudie cursus Italiaans voor beginners + gevorderden van de NHA duurt 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 lessen per maand. Per les leer je tussen de 3-5 uur. De complete cursus wordt in één zending opgestuurd. De taalcursus Italiaans voor beginners met hulp van een vakdocent is 12 x €20. De combi beginners + gevorderd kost 15 x €22.50.

Taalcursus Italiaans voor beginners (NTI)

De praktijkgerichte taalcursus Italiaans voor beginners van het NTI bestaat uit 64 lessen verdeeld over lees-, spreek- en schrijfoefeningen. De studieduur varieert tussen de 8-21 maanden (afhankelijk van je studietempo). Het lesgeld inclusief korting bedraagt 8 x €28, 11 x €20, 16 x €14 of 21 x €11. Aan het eind van de thuiscursus kun je een certificaat opvragen of opgaan voor het NTI-examen.

Italiaans voor beginners (LOI)
uitgebreid + officieel examen

De beginnerscursus Italiaans van het LOI bestaat uit een uitgebreid lespakket. Het lesmateriaal bestaat uit boeiende lessen met Mp3 bestanden en 8 cd’s. Je kan online de oefening inspreken en krijgt gesproken feedback terug. Ook maakt het LOI gebruik van animatiefilmpjes waar je online mee kan doen in conversaties. Op het eind van de cursus is er de mogelijkheid om op te gaan voor het examen van Università per Stranieri di Perugia (€120 extra). Het diploma van dit instituut is internationaal erkend en ligt op A2 niveau (beginners+). De lesprijs inclusief korting is 10 x €32

Italiaans voor beginners en gevorderden
Het LOI heeft tevens een cursus Italiaans voor beginners en gevorderden. Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. De gemiddelde studieduur is 16 maanden en het lesgeld bedraagt 16 x € 38. Je kunt examen doen voor zowel de beginnerscursus als voor gevorderden. De examens zijn internationaal erkend. De totale examenkosten bedraagt ongeveer €120.

Laudius
Laudius biedt een beginnerscursus Italiaans voor de allerlaagste prijs. De taalcursus bestaat uit 19 lessen. In iedere les wordt de uitspraak en grammatica beoefend en zijn er oefenopgaven om te maken. Er is geen talenkennis nodig om in te schrijven. De gemiddelde studieduur is 5 maanden. De audio oefeningen zijn via MP3 bestanden. De begeleiding van een docent is wel aanbevolen. De thuiscursus met docent, papieren boeken en een open boek examen kost €120.

online adverteren www.m4n.nl

.