Taalcursus Engels voor gevorderden

De cursus Engels voor gevorderden sluit goed aan bij mensen die al een redelijke beheersing hebben van de Engelse taal (vmbo+ en havo). De prijzen worden sterk bepaald door de kwaliteit van de lessen. De goedkoopste cursus is volledig digitaal en zonder hulp. De beste taalcursus is van het LOI waarbij je examen kunt doen bij de British Council in Amsterdam. Bij de overige opleiders kan je een studieverklaring of instituutsdiploma verkrijgen.

Engels voor gevorderden

Internationaal is er een bepaalde standaard afgesproken die aangeeft wat de moeilijkheidsgraad is van een taalcursus. Deze standaard heet voluit: Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). A1 staat voor eenvoudig. Dit zijn de taalcursussen voor beginners. Het hoogste niveau is C2. Op niveau C1 heb je een professionele kennis van de taal en een grote woordenschat.
Engels voor gevorderden (NHA, 12x€16/€18)
Engels voor gevorderden (NTI, 12x€19)
Engels voor gevorderden (B2) (LOI, 10x€39)
Engels voor meergevorderden (C1) (LOI, 12x€46)

Zakelijk Engels

De cursus Zakelijk Engels (Business English) leert je professioneel Engels te spreken en te schrijven. Een basiskennis van de Engelse taal is wel nodig om de cursus goed te volgen.
Zakelijk Engels (Laudius, €85-€189, met docent)
Zakelijk Engels (NHA, 12x€40)
Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden (B2) (LOI, 8x€81)
Zakelijk Engels voor gevorderden (B2) (LOI, 6x€67)
HBO Zakelijk Engels niveau B1 en 2 (LOI, 3x€279)
HBO Zakelijk Engels niveau B2 (LOI, 2x€329)
HBO Zakelijk Engels niveau B2 (LOI, 2x€369, klassikaal)

Zakelijke Correspondentie
Zakelijke Correspondentie Engels (NHA, 12x€17/€22)

Technisch Engels

In de cursus Technisch Engels leer je voornamelijk Engelse vaktermen op het technische vakgebied van energie, internet en elektrotechniek.
Technisch Engels (Laudius, €65-€169, met docent)

Examen doen & studieverklaring
Examens, diploma’s en studieverklaringen zijn altijd exclusief en niet in de thuisstudie inbegrepen. De internationaal erkende examens van het LOI worden bij de British Council in Amsterdam afgenomen en kosten 2 x €192. Een studieverklaring is het goedkoopst en kost doorgaans tussen de €18-€35.