Sieraden maken

Laudius
Laudius heeft twee thuiscursussen sieraden maken: een cursus voor beginners en een voor gevorderden. In de thuiscursus Sieraden maken voor beginners krijgt de cursist veel tips en informatie over hoe men de materialen kan gebruiken en welk gereedschap nodig is. Na afloop van de thuiscursus kan je leuke en bijzondere sieraden zelf ontwerpen en maken. Een vooropleiding is niet nodig. In de Laudius thuisstudie cursus Sieraden maken voor gevorderden leer je meer technieken over sieraden maken. In het bijzonder over edelsmeden. De digitale cursus met hulp van een vakdocent kost 70 euro. Tegen een meerprijs van 50 euro worden er ook papieren boeken bij geleverd.

LOI
In de thuiscursus van de LOI leert men verschillende technieken en vaardigheden zoals rijgen, schakelen, vlechten, werken met polymeerklei en je eigen kralen maken. De cursus is inclusief losbladig lesmateriaal, een gratis workshop en een professioneel materialenpakket. Cursusduur is 6 maanden. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig. Na afloop kan een studieverklaring worden verkregen.

NTI
NTI heeft de kwalitatieve cursus Zelf sieraden maken. De cursist leert verscheidene basistechnieken zoals knippen, buigen, textuur aanbrengen, zagen, boren, vijlen, solderen en polijsten. Op het eind van de cursus ben je in staat om zelf mooie hangers, broches, ringen en halssieraden te maken.

Gerelateerde thuisstudie cursussen

Mode maken en ontwerpen
Nagelstudio beginnen
Je eigen cateringbedrijf beginnen
Taartenwinkel beginnen
Je eigen WordPress website maken

cursus sieraden maken