verjaardagstaart maken
In deze creatieve cursus van NTI leer je om unieke taarten te bakken en deze vervolgens te verkopen in je eigen taartenwebshop. Wellicht heb je al wat kennis over taarten. In de cursus leer je de basisingrediënten, wat voor zoetmiddelen gebruikt worden e over garnering en suikerbloemen. Tijdens een gratis workshop mag je een taart maken en deze laten beoordelen door een professional. De studieduur is 9 maanden bij een studie van 7 uur per week.
Eigen taartenwebshop beginnen (NTI, 12x€55)
Zelf taarten bakken (NTI, 6x€56)

Taartenwinkel beginnen

Deze kwalitatieve cursus is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om taarten te bakken en deze wil verkopen in zijn eigen winkel of webshop. In het onderdeel ‘Taarten en cupcakes’ leert de cursist in 24 hoofdstukken om gebak, taarten, cupcakes en koekjes te bakken. De moeilijkheidsgraad wordt gaandeweg de cursus steeds hoger. De recepten worden helder uitgelegd en geillustreerd met mooie foto’s. Na elke oefening stuur je foto’s van je eigen taart op naar je docent die de taart dan beoordeeld op uiterlijk. Na afloop van de cursus heb je de kennis om als taartdecorateur te werken.

Het onderdeel ‘Ondernemen’ kent twee modules waaruit gekozen moet worden. De ene module bereidt je voor op het opzetten van een winkel als ZZP-er (zelfstandige zonder personeel). Wil je niet een winkel beginnen kies dan voor de module ‘Webshop’. In deze laatste module leer je hoe je een webwinkel bouwt, teksten schrijft en bezoekers trekt. De gemiddelde studieduur is 15 maanden bij 8 uur studie per week.
Eigen taartenwinkel starten (LOI, 15x€55)
Taarten en cupcakes (LOI, 8x €49)
Chocolade en confiserie (LOI, 3x €129)
Zelfstandig patissier (LOI, 16x €99)

Copy of LOI Hobby 336x280

Gerelateerde thuisstudie cursussen

Cateringbedrijf starten
Nagelstudio beginnen
Thuiskapper en haarstyling
Sieraden webshop beginnen
Mode maken en ontwerpen
Webwinkel starten